Cap a la valoració del jurat Frontera...

CAP A LA VALORACIÓ DEL JURAT FRONTERA...
SORT I MÚSICA PER TOTS I TOTES!

El 30 d'abril s'ha tancat el procés d'inscripció al Concurs de Grups Frontera 2017 i el del Premi a la Lletra 2017.

Volem agraïr a les més de 100 bandes que heu presentat la vostra candidatura i proposta musical; Sou esperit heu d'innovació i de recerca musical constant que demostrat en les vostres propostes es continuï mantenint, sou el present i futur de la música al país!

Ara toca que el Jurat Frontera us escolti a tots i totes i realitzi la difícil tasca de seleccionar als 15 grups que passaran a la fase de votació popular...

I és que a partir de l'última setmana de maig, també des de la plataforma riffbizz, qualsevol persona amb connexió a internet podrà escollir quins seran els 4 grups que finalment formaran part de la programació de l'Altaveu 2017.

Esperem que tingueu molta sort i que no pari la música!

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae