ALTAVEU FRONTERA

ALTAVEU FRONTERA (L’espai fronterer del Festival Altaveu)

L’ALTAVEU FRONTERA és la secció competitiva del Festival  per a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans.

Des de l’any 1993 s’han presentat més de 3000 bandes i han passat pel Frontera més de docentes formacions (SIDONIE, LOVE OF LESBIAN, FROMHEADTOTOE, PLOUEN CATXIMBES, D’CALLAOS, MAIKA MAKOVSKI, ALEJANDRO MARTÍNEZ, MANOS DE TOPO, BLACK BAUDELEIRE, EDITH CRASH, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu. 

A  l'edició del 2017 de l'Altaveu Frontera s’han dut a terme dos concursos:
L'elecció de les bandes emergents que actuen al setembre al Festival Altaveu i el concurs a la millor lletra, que s'entrega a la cerimònia dels Premis Altaveu.
 
Els grups Frontera de la 29a l'edició de l'Altaveu Frontera van realitzar la seva candidatura a través de la plataforma Riff Bizz, el jurat Frontera  va escollir 15 bandes de les més de 100 que es van presentar,  i mitjançant la votació popular s’han escollit a les 4 que ja formen part del cartell Altaveu 2017.

Coneixes el Fons Sonor Altaveu?
Des de fa algunes edicions, tenim a disposició de tothom el Fons Sonor Altaveu Frontera a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de la ciutat de Sant Boi, un recull de moltes de les propostes que s’han presentat al llarg de tots aquests anys i que podreu escoltar sempre que vulgueu.Descarregar els arxius adjunts:

  • (514 Baixades)

Us informem que degut a la previsió de fortes pluges, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s'ha decidit canviar d'ubicació totes les activitats que tenien lloc a l'aire lliure programades pel dia d'avui, dissabte, 9 de setembre. D'aquesta manera, tant la Fira Discogràfica com tots els concerts que en principi estaven situats a la Plaça de l'Ajuntament i els Jardins de l'Ateneu Santboià passaran a celebrar-se a Can Massallera (Carrer Mallorca, 30, 08830 Sant Boi de Llobregat) VEURE MAPA

D'altra banda, l'activitat corresponent a l'Altaveu en Família quedarà resituada en Cal Ninyo respectant-se la mateixa hora. Us recordem que totes les activitats que han sofert un canvi d'ubicació són gratuïtes.

Des de l'organització del Festival Altaveu preguem disculpeu aquestes modificacions d'últim moment. La presa d'aquesta decisió respon al desig per la nostra banda de poder oferir al públic la totalitat dels espectacles programats a l'edició d'aquest any. A continuació us facilitem la graella d'avui actualitzada:


Vol 1. Fira del disc
D'11 a 20h a Ca Massallera

Altaveu en Família
D'11.30 a 14.30h School of Rock (Cal Ninyo)

Exposicions a Cal Ninyo
De 17 a 23h
Elvis has left the Building!
Tocant al poble

Converses a Cal Ninyo
19h Sant Boi Rocks!

Concerts

Cal Ninyo
21h Marco Mezquida
22.30h Mariola Membrives

Can Massallera
21.15h Blackswans
22.15h The Flamin' Groovies
00h The Limiñanas
01.15h OMNI
02.30h Linqae