ALTAVEU FRONTERA

ALTAVEU FRONTERA (L’espai fronterer del Festival Altaveu)

L’ALTAVEU FRONTERA és la secció competitiva del Festival  per a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans.

Des de l’any 1993 s’han presentat més de 3000 bandes i han passat pel Frontera més de docentes formacions (SIDONIE, LOVE OF LESBIAN, FROMHEADTOTOE, PLOUEN CATXIMBES, D’CALLAOS, MAIKA MAKOVSKI, ALEJANDRO MARTÍNEZ, MANOS DE TOPO, BLACK BAUDELEIRE, EDITH CRASH, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu. 

A  l'edició del 2017 de l'Altaveu Frontera s’han dut a terme dos concursos:
L'elecció de les bandes emergents que actuen al setembre al Festival Altaveu i el concurs a la millor lletra, que s'entrega a la cerimònia dels Premis Altaveu.
 
Els grups Frontera de la 29a l'edició de l'Altaveu Frontera van realitzar la seva candidatura a través de la plataforma Riff Bizz, el jurat Frontera  va escollir 15 bandes de les més de 100 que es van presentar,  i mitjançant la votació popular s’han escollit a les 4 que ja formen part del cartell Altaveu 2017.

Coneixes el Fons Sonor Altaveu?
Des de fa algunes edicions, tenim a disposició de tothom el Fons Sonor Altaveu Frontera a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de la ciutat de Sant Boi, un recull de moltes de les propostes que s’han presentat al llarg de tots aquests anys i que podreu escoltar sempre que vulgueu.